Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Bodywork & Beyond

Deep Tissue Detox Massage

stevige, ontgiftende warme sesam-olie massage

De magie van sesam olie

Sesamolie wordt ook wel vloeibaar goud genoemd. Babylonische vrouwen aten het om vruchtbaarheid te verhogen, het heeft regeneratieve eigenschappen, trekt goed in de huid, bevat anti-oxydanten, vitaminen, mineralen, lecithine en 8 aminozuren. Het is gezond voor de endocriene klieren, zenuwen en hersenen. Het voedt haar en huid en bij regelmatig gebruik verbeterd het zelfs de vorm van de borsten en gaat vergrijzing tegen. Nou … gaan dan maar ? 

Wat kun je verwachten tijdens een deep tissue detox massage?

Sesam olie is de basis olie bij Ayurvedische massages, om veel verschillende redenen. In deze sesamolie detox massage kun je rekenen op stevige, lang gerekte, knedende bewegingen die lekker diep gaan en veel van je toxische stoffen weer terug brengen in de bloedbaan. Via de normale manier (zweten, uitademen, plassen en vooral VEEL . WATER . DRINKEN! kunnen die stofjes dan je lichaam verlaten.   

Afspraak maken
Deep Tissue Detox Massage

Veiligheid en privacy zijn belangrijk in mijn sessies. Voor het maken van een (1e) tantra massage afspraak plan ik graag een video-call. Voor andere sessies kun je meteen een afspraak boeken. We stemmen dan ter plekke af wat er nodig is. Leuk je snel te zien!

Maak hieronder je afspraak voor de Deep Tissue Detox Massage in Oosterwold (Almere) of Diemen (Amsterdam).

Afspraak maken

Oosterwold (Almere)

Maak hier je afspraak voor de Deep Tissue Detox Massage in Almere (Oosterwold).

Kies de datum, tijd, vul je gegevens in en reken het voorschot van €25,- af.

Na het maken van je afspraak, neem ik contact met je om alles met elkaar af te stemmen.