Logo feeling ohm massage

Massage & Mini Retreats
door Noëlle Sterk

for your body & beyond

eco lodge met veel privacy

Ben je op zoek naar ‘high quality’ massage / therapy / coaching praktijk met een breed menu aan behandelingen en energetisch lichaamswerk? Hou je van diepgang en hecht je waarde aan stilte en privacy? Vind je het fijn om even helemaal uit te pluggen van alle straling, geluiden en invloeden van buitenaf? Zoek je ruimte voor jouw persoonlijke proces met holistische support van een bezielde coach/ therapeute? 

Je bent van harte welkom in mijn Forest Temple aan de Emile Durkheimweg 143 in Oosterwold. Deze vrijstaande eco-lodge is helemaal ingericht op ontspanning met twee mooie massage ruimtes en een cozy living met veranda aan de bosrand. De verbinding met de natuur ligt hier letterlijk voor je voeten. Je mag je verheugen op de hoogste standaard qua behandelingen, hospitality, producten en materialen, privacy, hygiëne, kennis kunde en integriteit. 

Alles in deze ‘bos tempel’ is met zorg en aandacht uitgekozen, puur en lief voor de natuur. Biologische koudgeperste basis oliën op maat gemengd met etherische oliën van de hoogste kwaliteit (CO2 geperst).  Materialen zijn aangenaam en zacht, spulletjes zijn ecologisch of recycled. De ruimte wordt verwarmd met zonne- energie en InfraRood panelen wat extra ontspanning geeft aan spieren en gewrichten. 

Je kunt hier terecht voor diepgaande één op één sessies, van Indian Head  tot Tibetaanse Tantra en van Ayurvedische voetmassage tot klankbad en mantra. Ook medicine walks en inspiratie sessies, energetisch lichaamswerk en sjamanistische tools voor self-inquiry, stress release en emotional detox. Wil je nog iets dieper? Dan is de mini retreat iets voor jou en deze wordt voor jou op maat gemaakt.  Voor leidinggevenden is dit de ideale gelegenheid om van altijd leiding-geven en in control zijn naar een totaal ontspannen ontvangen te zakken. Dat is goed voor de innerlijke balans! 

Het is mogelijk de temple te huren voor een dag, met of zonder sessies, vegan food & drinks. Slapen ka bij de buren; Bed & Wellness Klein Knorrestein met eigen sauna en hot tub voor de deur.

Oosterwold is het ecodorp van de toekomst, het Auroville van Europa, gebouwd door de inwoners zelf, met toestemming van de Gemeente Almere. Een super creatief gebied met droomhuizen en stadslandbouw, een prachtige zelf gebouwde school met zelfstandig onderwijs, veel groen, beestjes, blije kinderen en een heleboel mooie mensen met  idealen en manifestatie kracht! 

Hier onder vind je de openingsuren: 

Almere
(Oosterwold)

Feeling Ohm - Forest Temple

Je bent van harte welkom in mijn Forest Temple in Oosterwold Almere. Deze vrijstaande eco-lodge is helemaal ingericht op ontspanning met twee mooie massage ruimtes en een heerlijke living met veranda aan de bosrand. De verbinding met de natuur ligt hier letterlijk voor je voeten; Je kunt hier terecht voor mooie één op één sessies, van massage tot jouw persoonlijke one day retreat met alle holistische support die je maar wenst. Wil je blijven slapen met sauna en hot tub? Dat kan in de Bed & Wellness van de buuf, klein knorrestein .nl 

Op dinsdag, woensdag of donderdag kun je me boeken bij The Farm of Inspiration in Diemen.