Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Bodywork & Beyond

take a solo-retreat

Me-Time ! Digi-Detox ! Brain-Storm ?! De-Stress . Re-Fuel! Em-Powered .. In-Spired !?

Unplugged

Een dagje un-plugged in de healing temple van Feeling Ohm in Oosterwold (Almere). Hoe klinkt dat? Deze dag heb je niet alleen een heerlijke plek en tijd voor jezelf en maar ook een holistische menukaart om jouw dag te ondersteunen. Sprankelende maaltijden vers bereid door jouw private chef, diepgaande massage sessies, tools om met je innerlijke wereld in dialoog te gaan, een inspiratie wandeling, een yoga sessie in de ochtend of gewoon ZIJN. Dit plekje aan de bosrand geeft je het gevoel er even helemaal uit te zijn. Vanaf de veranda kijk je uit over groen en vanuit de tuin loop je zo het Kathedralenbos in met vele wandelpaden. De inrichting is warm en sfeervol en je gastvrouw ook. Zij zorgt voor bedding en inhoud zodat je je dag echt goed besteed. Buurvrouw Kleinknorrestein.nl heeft een heerlijke Bed & Wellness waar je kunt overnachten ~ met eigen sauna en hot tub.

One day & mini retreat

Alle retreats zijn maatwerk. Heb je vragen of heb je interesse? Neem dan contact op met Noëlle via de chatbox rechtsonder, via Whatsapp, of e-mail.

One Day Retreat

Een hele dag voor jou op een heerlijke plek met een perfecte balans tussen sessies en tijd voor jezelf. Omringd met vega(n) bites & drinks en een selectie aan body & mind treats waar je echt wat aan hebt. Niet voor de feel good quick fix, maar voor een dieper effect op de lange termijn.

#Ohm

 

Mini Retreat

Een halve dag op een heerlijke plek waarin jij wordt ondersteund met holistische tools. Een vega/n hapje en drankje zijn inbegrepen en de invulling is afgestemd op jouw behoefte.

Wie, wat, waar?

 Noëlle Sterk; levenskunstenaar en spiritueel ondernemer, bruggenbouwer,  energetisch lichaamswerker, inspirator, holistisch coach, yoga teacher en yoga teacher trainer; tantrika & mantrika, love priestess, soul traveler. Give it a name.  Sinds 1 oktober 2023 ben ik geland in het lieve  creatieve Oosterwold (Almere) waar ik een fijne plek heb gecreëerd om even helemaal uit te checken uit ’the daily matrix’ en in te tunen met jezelf. 

Healing Temple

Een tempel staat voor heilige ruimte, een toegewijde plek voor een gemeenschappelijk hoger doel. Een plek waar waar het dagelijkse leven tijdelijk on hold wordt gezet om dank en eerbied te tonen aan iets groters, iets diepers. Geen radio die hier de ether vult maar mantra’s, medicine songs en de stilte zelf. De healing temple staat symbool voor heling en bewustwording, ruimte en rust. Het pand is energie-neutraal, wordt verwarmd met zonnekracht en infrarood panelen. De inrichting is sfeervol en minimalistisch, gebruikte producten zijn biologisch puur en lief voor de natuur. Vanuit de veranda kijk je uit over de bosrand en vanuit de tuin vind je het wandelpad naar kilometers lange wandelroutes door natuurgebied. 

Wat is Oosterwold?

Oosterwold is een inspirerend woongebied waar pioniers zijn neergestreken om hun -zelfvoorzienend- droomhuis te bouwen, omringd door stadslandbouw. Ook alle wegen paden, groen, water, openbare ruimten en school zijn in eigen beheer en met elkaar vormgegeven. Een leuk gebied om een kijkje te nemen. Meer info vind je op Maak Oosterwold.