Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Bodywork & Beyond

Bodywork & beyond

FeelingOhm creëert unieke belevingen die jou dichter bij jezelf brengen door middel van coaching, energetisch lichaamswerk en yoga; alles om jou te supporten naar natuurlijke balans en gezondheid. Het voelen staat centraal in alle sessies. Je kunt er op rekenen dat je op meerdere levels wordt aangeraakt en dat deze sessie een positieve boost geeft in jouw proces van heling, transformatie en persoonlijke groei, op de lange termijn en op alle lagen van je zijn.. 

Tibetaanse tantra massage

Deze sessie wordt ook de polariteit massage genoemd. Het lichaam en alle zintuigen worden aangeraakt met als doel jou totale overgave en een ultieme ontspanning te laten ervaren. Het resultaat is een extatische gevoel, helder, bewustzijn, opgeladen met energie, verzachting, ontspanning en meer verbinding met jezelf. 

Tantric Bliss Experience

De Tantric Bliss is een diepe persoonlijke reis die ik samen met jou maak. De sessie begint met een sharing om te verbinden en uit te spreken wat er in je leeft. Ik werk met wat ik in het moment voel/waarneem en ik neem jou mee in verschillende oefeningen, voor we met een Tibetaanse Tantra Massage beginnen. Alles bij elkaar een complete ceremonie die jou diep in jezelf laat zakken.

Ontspannings massage

In de natuur is alles perfect in balans. Stipt op tijd komt de zon op en de maan slaat nooit een nachtje over. Wij hebben een hoofd dat van alles wil en het past meestal niet in één dag. En dat levert stress op, Deze ontspanningsmassage brengt je weer terug in een staat van natuurlijke balans. Een liefdevolle behandeling met ritmische langzame bewegingen waardoor alles in je lichaam weer tot rust komt.

Deep Tissue Detox Massage

Sesamolie wordt ook wel vloeibaar goud genoemd. Babylonische vrouwen aten het om vruchtbaarheid te verhogen, het heeft regeneratieve eigenschappen, trekt goed in de huid, bevat anti-oxydanten, vitaminen, mineralen, lecithine en 8 aminozuren. Deze massage gaat lekker diep (en stevig) en zorgt dat je van een heleboel toxische stoffen verlost wordt. 

Sound Medicine

Klank is magisch. Klanken kunnen balanceren, stimuleren, ontspannen, energie geven, herinneringen boven halen en gevoelens opwekken. De oudste tradities over de hele wereld hebben klank gebruikt om in trance te komen, andere bewustzijnslagen te activeren, mensen te helen en blokkades te transformeren. 

Massage & Coaching

De vijf elementen zijn de bouwstenen van gezondheidssystemen wereldwijd, In iedereen is één element het meest dominant aanwezig. Dit element geeft inzicht in hoe je (dis)functioneert en hoe je je balans weer herstelt.  Een uitgebreide intake waarin je je gezien en gehoord voelt, en een massage met  op jou afgestemde etherische oliën. Een sessie die je behalve ontspanning ook inzicht en inspiratie geeft om beter voor jezelf te zorgen.

Shamanic bodywork

Shamanic Bodywork is energetisch lichaamswerk; We gaan op bezoek in de diepere lagen;  gedachten, emoties, verlangen en jouw licht dat graag naar buiten wil komen. Wat heb jij nodig, wat zit je in de weg waardoor je je diepste verlangen niet leeft? Sjamanistisch systeemwerk, emotional release, voice dialogue met zachte en veilige begeleiding  

Voetmassage Deluxe

Je weet dat je voeten je hele lichaam weerspiegelen? En je weet ook hoe weinig aandacht je voeten eigenlijk krijgen. Voeten masseren is de manier om weer te landen op aarde. een voetenbadje is de manier om spanning van je af te laten vloeien. Deze behandeling combineert beiden en
Ooohhmmmmmygoddess… je voeten zijn je dankbaar!

Indian head & gezicht massage

Groene klei  is zo sterk ontgiftend dat het zelfs radio actieve straling en zware metalen uit je lichaam kan filteren. Het vermindert kraaienpootjes en wallen en vertraagt het verouderingsproces. Gecombineerd met kruidenstempel gezicht massage en voor je weer gaat wandelen neem ik je hoofdhuid, nek, rug schouders en armen ook even mee met de Indian Head Massage. See you Shine!  

Privéles Yoga

In mijn praktijk heb ik een hele prettige ruimte voor privé yogales. Ik hou er van mijn ervaring op dit transformerende pad door te geven, op een manier die past bij jou. Er is geen ideaalplaatje, het is een individuele reis waar ik je graag in begeleid. Ik heb 15 jaar fulltime les ervaring, ben geregistreerd bij Yoga Alliance en bevoegd om yogadocenten te trainen. Maar vooral mijn brede levenservaring kan een inspiratiebron zijn voor jou. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage bij Feeling Ohm kan op verschillende manieren. Voor ieder massage kan je een afspraak maken online door op de button “afspraak maken” te klikken of in de tool hieronder.

Mocht je liever een afspraak willen maken via de telefoon, whatsapp of e-mail? 

Dat kan natuurlijk ook! Hieronder vind je de contactgegevens om een afspraak te maken voor een massage bij Feeling Ohm.