Logo feeling ohm massage

Massage & Mini Retreats
door Noëlle Sterk

for your body & beyond

Mijn aanbevolen massages

Bij FeelingOhm kun je er op rekenen dat je met gevoel en aandacht wordt behandeld. Je bent niet zomaar ‘een klant’ maar een mens met een verhaal. Alle behandelingen zijn er op gericht om jou te ondersteunen in jouw proces van heling, transformatie en persoonlijke groei, ook op de lange termijn. Massage & Beyond..

massage

Tibetaanse tantra massage

Tantra massage is een ceremonie; het lichaam en alle zintuigen worden aangeraakt met als doel deze persoon in totale overgave en ontspanning te laten ontvangen en heelheid te ervaren binnen zichzelf. Er is geen doel; het resultaat is het extatische gevoel van thuiskomen in jezelf. 

Tantric Bliss Experience

De Tantric Bliss is een diepe persoonlijke reis die ik samen met jou maak. Het begint met het neerzetten van een ‘sacred space’ en boundaries & consent die wij naar elkaar uitspreken. Met een meditatie zakken we diep in ons eigen lichaam. Dit zorgt voor ontspanning en afstemming en hier begint de sessie. De basis is de Tibetaanse Tantra massage afgerond met een sound healiing. 

Ontspannings massage

In de natuur is alles perfect in balans. Stipt op tijd komt de zon op en de maan slaat nooit een nachtje over. Wij hebben een hoofd dat van alles wil en het past meestal niet in één dag. En dat levert stress op, naast heel veel andere factoren. Hoe kom je weer terug naar jouw natuurlijke balans?

Deep Tissue Detox Massage

Sesamolie wordt ook wel vloeibaar goud genoemd. Babylonische vrouwen aten het om vruchtbaarheid te verhogen, het heeft regeneratieve eigenschappen, trekt goed in de huid, bevat anti-oxydanten, vitaminen, mineralen, lecithine en 8 aminozuren. Het is gezond voor de endocriene klieren, zenuwen en hersenen. Het voedt haar en huid en bij regelmatig gebruik verbeterd het zelfs de vorm van de borsten en gaat vergrijzing tegen.

Sound Medicine

Klank is magisch. Klanken kunnen balanceren, stimuleren, ontspannen, energie geven, herinneringen boven halen en gevoelens opwekken. De oudste tradities over de hele wereld hebben klank gebruikt om in trance te komen, andere bewustzijnslagen te activeren, mensen te helen en blokkades te transformeren. 

Massage & Coaching

De vijf elementen zijn de bouwstenen van de wereld zoals we die kennen, In iedereen is één element het meest dominant aanwezig. Dit element geeft inzicht in hoe je (dis)functioneert en hoe je je balans behoudt of weer herstelt.  Burn-out? Tijd voor wat verkoeling misschien. Luchtig type? Hmm, beetje meer aarde kan geen kwaad. 

Shamanic bodywork

Shamanic Bodywork is energetisch lichaamswerk; we gaan op bezoek in de diepere lagen en werken met het onzichtbare. Dat is helemaal niet spooky; gedachten emoties, adem;  is allemaal onzichtbaar. Verlangen of behoefte is onzichtbaar en pijn en trauma ook. Je mag je er mee afstemmen, het (door)voelen en er uitdrukking aan geven zodat de vastgezette energie weer kan stromen..  

Voetmassage Deluxe

Je weet dat je voeten je hele lichaam weerspiegelen? En je weet ook hoe weinig aandacht je voeten eigenlijk krijgen. Voeten masseren is de manier om weer te landen op aarde. een voetenbadje is de manier om spanning van je af te laten vloeien. Deze behandeling combineert beiden en
Ooohhmmmmmygoddess… je voeten zijn je dankbaar!

Indian head & gezicht massage

Groene klei  is zo sterk ontgiftend dat het zelfs radio actieve straling en zware metalen uit je lichaam kan filteren. Het vermindert kraaienpootjes en wallen en vertraagt het verouderingsproces. Gecombineerd met kruidenstempel gezicht massage en voor je weer gaat wandelen neem ik je hoofdhuid, nek, rug schouders en armen ook even mee met de Indian Head Massage. See you Shine!  

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage bij Feeling Ohm kan op verschillende manieren. Voor ieder massage kan je een afspraak maken online door op de button “afspraak maken” te klikken of in de tool hieronder.

Mocht je liever een afspraak willen maken via de telefoon, whatsapp of e-mail? 

Dat kan natuurlijk ook! Hieronder vind je de contactgegevens om een afspraak te maken voor een massage bij Feeling Ohm.