Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Bodywork & Beyond

Holistisch Coach Almere

Noëlle heeft een holistische kijk op het leven en dat betekent dat ieder mens een geheel is van Body, Mind & Spirit. Zij werkt op verschillende lagen; Wat vertelt je lichaam (fysiek) , wat voel je (emotioneel), wat houdt je bezig (mentaal) en wat heb je nodig / waar verlang je naar. (Spiritueel) 

Holistische Coaching met Noëlle

Misschien ben je op zoek naar een hele goede coach maar hoe fijn zou het zijn als het ook nog leúk is. Iemand bij wie je je gemakkelijk en ontspannen voelt en die je verrast; met oefeningen, inzichten en inspiratie waar je meteen wat mee kunt. Iemand die gelijkwaardig voelt; die herkent en begrijpt wat in je leeft omdat zij dat zelf ook heeft doorleefd. Iemand met wijsheid en levenservaring; geen ellenlange praatsessies en graven in het verleden maar vanaf nu, waar wil je naar toe en wat is er nodig om dat te realiseren. Realistisch, menselijk en warm. 

“Een traject met Noëlle is een groot plezier. Ik ging er de eerste keer heen met lood in mijn schoenen; had geen idee wat me te wachten stond. Ik vertrouwde op mijn gevoel. Maar meteen de eerste sessie voelde ik me al zoveel lichter. Noëlle is vrolijk en levendig, werkt intuïtief en voelt heel goed aan wat bij mij past. Zij motiveert me echt om het beste uit mezelf te halen”    

Jim De Groot

Wat doet een holistisch coach?

“Als mensen me vragen wat ik doe zeg ik vaak ‘ik werk met het leven’. Het leven is in jou en in mij en in onze ontmoeting laat zich zien wat er nodig is. Ik durf daar volledig op te vertrouwen, omdat ik met heel veel mensen heb gewerkt en het resultaat zie in de persoon. Ik werk vanuit een brede achtergrond van 20 jaar yoga en massage, tantra, de vijf elementen, plant medicijn en ervaring uit mijn eigen uitdagende levenspad. Ik pretendeer niets, laat mijzelf zien zoals ik ben en behandel de ander als mijn gelijke. In een sessie komt alles voorbij; beweging, creativiteit, systeemwerk, trauma release, yoga, tantrische oefeningen, adem, klank en aanraking. Natuurlijk wordt er ook gepraat maar vooral veel gevoeld en ervaren.”

~Noëlle ~ 

Ontmoet Noëlle

Jouw holistisch coach Almere

Ik heb zelf een hele reis afgelegd van totale disconnect naar heling op steeds diepere lagen. Via yoga en meditatie, natuurlijke geneeswijzen, mantra, tantra en lichaamswerk heb ik steeds meer van mijzelf weten te ont-dekken. In de kern ben ik liefde maar in die lagen daaromheen kan het aardig grillig zijn. En dat zie ik ook om mij heen. Ik geloof dat de oplossing ligt in het leven vanuit je kern en dat geluk, vrijheid en wijsheid je geboortegrond zijn. Ik wandel graag een stukje met je mee en help je om pijnlijke stukken te verzachten. Mijn ‘forest temple’ in Oosterwold is daar de aangewezen plek voor. Ik geef behandelingen en sessies van een paar uur tot een hele dag. Kom eens langs om kennis te maken!

Aanbod Holistisch Coaching Almere

Alle coachingstrajecten zijn maatwerk. Heb je vragen of heb je interesse? Neem dan contact op voor een orientatiegesprek. 

Wandelcoaching

De healing temple van Feeling Ohm is een fijn startpunt voor een wandeling door het natuurgebied van Oosterwold Almere. Het wandelpad begint vanuit de tuin dus we kunnen er meteen op uit. .Mocht het weer niet meezitten is het binnen ook fijn toeven.  Een wandel coaching is een luchtige manier van uitwisselen. Jij vertelt, ik luister en geef feedback waar je dat wilt. Ideaal als je houdt van beweging en frisse lucht. En de natuur doet ook haar zegje; de taal van de vijf elementen spreekt boekdelen.

Massage & Coaching

Deze 2 uur sessie is een combinatie van praten en i lichaamswerk. De intake neemt 30-45 minuten in beslag. Daarna heb ik een redelijk beeld welk element in jou uit balans is geraakt en hoe je je natuurlijke balans weer kunt herstellen. Inspirerend en ontspannend. 

Coaching Sessie

In een sessie van twee uur kan veel gebeuren. Ik werk in het moment; luister en voel wat er nodig is en zet het medicijn in wat op dat moment passend voelt. Tantrische oefeningen over geven/ontvangen, grenzen/verlangen; de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, gebruik van klank, aanraking, zelf-onderzoek, systemisch werk, beweging, creativiteit. Het eindpunt van deze sessie is dat jij weer weet waar je staat en de kracht en inspiratie voelt om zelf verder door te pakken. 

Coaching traject

In vijf sessies werken we toe naar de versie van jou die je voor je ziet. Je hoeft dit niet van tevoren te duiden. Het enige wat ik nodig heb is dat jij bereid bent om in jezelf te investeren omdat je jezelf dat waard vind. De rest kun je aan mij toevertrouwen.

Heb je interesse in Holistische coaching in Almere?

Meld je dan aan voor een gratis orientatiegesprek van een half uur via het onderstaand formulier of neem direct contact op. Tijdens het gesprek bespreken we in het kort wat jouw hulpvraag is en hoe ik je kan ondersteunen. Ik vertel je live wat je kunt verwachten van een coachingstraject met mij.