Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Logo feeling ohm massage

Massage & Mini Retreats
door Noëlle Sterk

Bodywork & Beyond

Event titel

Korte evenement omschrijving

Event omschrijving

Kom en ervaar een betoverend evenement dat je zintuigen zal prikkelen en je hart zal verwarmen!

Stap binnen in een wereld van magie en verwondering tijdens ons jaarlijkse zomerfestival, waar avontuur en plezier samenkomen voor jong en oud.

Ontdek een kleurrijke markt gevuld met ambachtelijke kraampjes, waar je unieke kunstwerken, handgemaakte sieraden en lokale lekkernijen kunt bewonderen en kopen. Laat je verrassen door liveoptredens van getalenteerde artiesten die de atmosfeer vullen met opwindende muziek, dans en theater.

 

Event locatie

Stel je een afgelegen baai voor, ingeklemd tussen steile kliffen bedekt met weelderig groen. Het azuurblauwe water van de oceaan strekt zich uit tot aan de horizon, glinsterend onder de warme zon. Zacht zand streelt je voeten terwijl je langs de kustlijn wandelt, de kalme golven die ritmisch op de kust ruisen, brengen een gevoel van sereniteit.

Omschrijving van het persoon (bijvoorbeeld ontmoet hetgezicht achter het event)

Ik heb zelf een hele reis afgelegd van totale disconnect naar heling op steeds diepere lagen. Via yoga en meditatie, natuurlijke geneeswijzen, mantra, tantra en lichaamswerk heb ik steeds meer van mijzelf weten te ont-dekken. In de kern ben ik liefde maar in die lagen daaromheen kan het aardig grillig zijn. En dat zie ik ook om mij heen. Ik geloof dat de oplossing ligt in het leven vanuit je kern en dat geluk, vrijheid en wijsheid je geboortegrond zijn. Ik wandel graag een stukje met je mee en help je om pijnlijke stukken te verzachten. Mijn ‘forest temple’ in Oosterwold is daar de aangewezen plek voor. Ik geef behandelingen en sessies van een paar uur tot een hele dag. Kom eens langs om kennis te maken!

Boek vandaag nog je event!