Wil je leuke inspiratie en mooie aanbiedingen ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Magical Treatments for Health & Inner Healing

Privéles Yoga

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding met mijn privéles yoga. Geniet van aangepaste sessies die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Privéles Yoga

Welkom op het yoga pad! Een weg die je niet kunt lopen zonder grote veranderingen te zien gebeuren over een langere periode van tijd. Het enige wat je hoeft te doen: just showing up! Onder alle omstandigheden en minimaal één keer per week. Ik loop dit pad al meer dan 20 jaar en doe dat op mijn eigen unieke manier. Ik kan me ook perfect inleven in waar jij staat en hoe je vooruitgang kunt boeken; lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Ontdek de voordelen van individuele begeleiding en laat me je helpen om jouw yogareis te verrijken en te versterken.

Burn Out & Yoga

Help, een burn-out. Waar moet je beginnen? De bedrijfsarts stuurt je vaak naar een psycholoog en fysiotherapeut. Ik weet uit ervaring van vele klanten dat dit niet de ideale route is. Waar je eerst mee moet beginnen is massage; een serie van vijf korte, ontspannende massages van maximaal een uur. Meer prikkels kun je op dat moment niet aan en zeker geen cognitieve gesprekken. Na deze sessies gaan pas kijken wat er nodig is voor jouw herstel. Yoga is daar een fantastisch medicijn voor maar ook zal ik je bekend maken met principes als the Wheel of Consent; wanneer geef je teveel en ga je bij jezelf vandaan. Dynamieken van de people pleaser, of het teveel gewicht hangen aan de verwachtingen van anderen. Mijn burn-out & yoga sessies zijn zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van effectieve tools en technieken om stress te verminderen, innerlijke rust te herstellen en jouw welzijn te verbeteren. Laat je vol vertrouwen begeleiden op een reis van zelfzorg, heling en hernieuwde energie.

Long Covid & Yoga

De nasleep van Covid kan een uitdagende reis zijn, zowel fysiek als mentaal. Ik bied helende yoga-programma’s aan die specifiek zijn ontworpen om jou weer op weg te helpen naar herstel en vitaliteit. Hier past geen standaard verhaaltje bij; iedere reis is bijzonder persoonlijk en voor ieder is een aangepast programma nodig. Kom langs voor een gratis intake, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen! Disclaimer; er zijn wel enige bijwerkingen bij deze behandeling; innerlijke rust, meer levenslust, weer helder zicht op je levensdoelen. Met andere woorden: Long Covid is jouw teacher!

Wekelijks Yoga Groepsles

Iedere week kan je terecht bij Yoga Centrum Oosterwold voor een groepsles onder mijn begeleiding. Om je aan te melden kijk dan even op de site van yoga centrum oosterwold of download de app Yoga Centrum Oosterwold om je aan te melden. 

Privéles Yoga

Wil je graag een privé yoga les volgen bij mij? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via whatsapp, telefoon of e-mail. Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen!

Wie, wat, waar?

 Noëlle Sterk; levenskunstenaar en spiritueel ondernemer, bruggenbouwer,  energetisch lichaamswerker, inspirator, holistisch coach, yoga teacher en yoga teacher trainer; tantrika & mantrika, love priestess, soul traveler. Give it a name.  Sinds 1 oktober 2023 ben ik geland in het lieve  creatieve Oosterwold (Almere) waar ik een fijne plek heb gecreëerd om even helemaal uit te checken uit ’the daily matrix’ en in te tunen met jezelf. 

Forest Temple

Een tempel staat voor heilige ruimte, een toegewijde plek voor een gemeenschappelijk hoger doel. Een plek waar waar het dagelijkse leven tijdelijk on hold wordt gezet om dank en eerbied te tonen aan iets groters, iets diepers wat al het leven omringt en doordringt. Geen radio die hier de ether vult maar mantra’s, medicine songs en de stilte zelf. De forest temple staat symbool voor heling en bewustwording, ruimte en rust. Het gebouw is energie-neutraal, wordt verwarmd met zonnekracht en infrarood panelen. De inrichting is sfeervol en minimalistisch, gebruikte producten zijn biologisch puur en lief voor de natuur. Vanuit mijn veranda kijk je uit over de bosrand; vanuit de tuin vind je het wandelpad naar kilometers lange wandelroutes door Flevologisch natuurgebied. 

Wat is Oosterwold?

Oosterwold is een inspirerend woongebied waar pioniers zijn neergestreken om hun -zelfvoorzienend- droomhuis te bouwen, omringd door stadslandbouw. Ook alle wegen paden, groen, water, openbare ruimten en school zijn in eigen beheer en met elkaar vormgegeven. Een leuk gebied om een kijkje te nemen. Meer info vind je op Maak Oosterwold.