Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Magical Treatments for Health & Inner Healing

Shamanic bodywork

Energetisch lichaamswerk voor inzicht en release

Shamanic Bodywork

Shamanic Bodywork is energetisch lichaamswerk; je werkt met het onzichtbare. Emoties hebben de taak jou te laten weten dat iets niet resoneert met wat je diep van binnen nodig hebt. Ben je een binnenvetter, krop je je emoties op of heb je moeite om op een gezonde manier uitdrukking te geven aan je emoties, kunnen deze tools je helpen

Emotional Release

Emoties zijn heel nuttig als je weet hoe je er op de juiste manier mee om kunt gaan. Emoties laten zien wat er niet resoneert met wat je diep van binnen nodig hebt. In plaats van je emotie op de ander te projecteren (wat pijnlijk en schadelijk is) kun je er beste zelf mee aan de slag.
Leer deze tools voor emotioneel onderhoud en emotionele hygiëne. 
En geef jezelf weer ruimte

Voice Dialogue

Met dit sjamanistisch ritueel ga je met jezelf in gesprek, of met iemand waar je een issue mee hebt . Ben je benieuwd wie die criticus is in jou en hoe je hem/haar te vriend kunt houden? Of wil je ook de gevoelens van die moeilijke ander ook begrijpen? Shape shifting geeft ontzettend veel inzicht en het brengt je meer compassie, voor jezelf en voor de ander.  

Afspraak maken
Shamanic bodywork

Veiligheid en privacy zijn belangrijk in mijn sessies. Voor het maken van een (1e) tantra massage afspraak plan ik graag een video-call. Voor andere sessies kun je meteen een afspraak boeken. We stemmen dan ter plekke af wat er nodig is. Leuk je snel te zien!

Maak hieronder je afspraak voor de Shamanic bodywork in Oosterwold (Almere) of Diemen (Amsterdam).

Afspraak maken

Oosterwold (Almere)

Maak hier je afspraak voor de Shamanic Bodywork in Almere (Oosterwold).

Kies de datum, tijd, vul je gegevens in en reken het voorschot van €25,- af.

Na het maken van je afspraak, neem ik contact met je om alles met elkaar af te stemmen.