Wil je leuke inspiratie en mooie aanbiedingen ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Logo feeling ohm massage

Massage & Coaching
door Noëlle Sterk

Magical Treatments for Health & Inner Healing

Sound Medicine

werken met helende vibraties via lichaam, stem en instrumenten

De magie van klank

Klank is magisch. Klanken kunnen balanceren, stimuleren, ontspannen, energie geven, herinneringen boven halen en gevoelens opwekken. De oudste tradities over de hele wereld hebben klank gebruikt om in trance te komen, andere bewustzijnslagen te activeren, mensen te helen en blokkades te transformeren. 

Wat kan je verwachten van een Sound Medicine sessie

Ik gebruik klank als medicijn en doe dat op verschillende manieren. Als je problemen hebt je te uiten, kan het fijn zijn om met harmonium en zang je keel te openen. Ervaar je disharmonie in je lichaam kan het helpen om je lichaam te “stemmen” met zeven helende klanken. Overtoon zingen is heel meditatief. Of misschien past het meer bij jou om in een heerlijk verwamde ruimte op een lekker bedje te liggen en verschillende klanken door je heen te laten reizen. Stemvorken, klankschaal, ohm buis, shakers, sjamanendrum, gitaar, harmonium, chimes, monochord, chakapa. Het is niet zozeer een heel concert, maar een focus op de stiltes tussen de klanken in.

Afspraak maken
Sound Medicine

Veiligheid en privacy zijn belangrijk in mijn sessies. Voor het maken van een (1e) tantra massage afspraak plan ik graag een video-call. Voor andere sessies kun je meteen een afspraak boeken. We stemmen dan ter plekke af wat er nodig is. Leuk je snel te zien!in Oosterwold (Almere) of Diemen (Amsterdam).

Maak hieronder je afspraak voor de Sound Medicine in Oosterwold (Almere) of Diemen (Amsterdam).

Afspraak maken

Oosterwold (Almere)

Maak hier je afspraak voor de Sound Medicine in Almere (Oosterwold).

Kies de datum, tijd, vul je gegevens in en reken het voorschot van €25,- af.

Na het maken van je afspraak, neem ik contact met je om alles met elkaar af te stemmen.