Wil je leuke inspiratie en mooie aanbiedingen ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Magical Treatments for Health & Inner Healing

Tantric Bliss Experience

Een hele mooie journey met sharing, meditatie, tantric exercise & bodywork

een transformerende reis

De Tantric Bliss is een diepe persoonlijke reis die ik samen met jou maak. Het begint al bij mijn ruimte waar een heel ontspannen sfeer hangt en als je overdag komt, zul je het bos zien dat direct aan mijn veranda grenst.. Er staat een drankje voor je klaar en we ‘checken in’. In een sharing delen wij allebei hoe het met ons gaat. Dit creëert meteen een gelijkwaardige verbinding; ik laat mijzelf zien als mens en wat er in mij leeft en niet als “therapeut”.  Aan de hand van jouw sharing voel ik vrij snel wat de essentie van jouw verlangen is; waar het niet stroomt, waar een overtuiging of emotie zit of waar een bepaalde dynamiek speelt die niet dienend voor jou is. En dat is het startpunt van de sessie. We hebben drie uur de tijd en ik sluit sowieso af met lichaamswerk; de Tibetaanse Tantra Massage. De oefeningen die je daarvoor hebt gedaan hebben al wat energetisch voorwerk gedaan, waardoor je nog beter kunt landen in deze behandeling. 

Wat je kan verwachten van deze behandeling?

Technisch gesproken, verbind ik de tegenpolen in jouw lichaam. Dat is een heel sterk energetisch effect; de Shiva en Shakti ofwel mannelijke en vrouwelijke energie worden aan elkaar verbonden. De sessie begint met een meditatie, waarin jij helemaal met jou zelf verbindt en ik met mij zelf. We maken oogcontact wanneer je voor 80/20 bij jezelf kunt blijven.  In de behandeling is veel nabijheid, warmte en huid op huid contact. Fysiek en energetisch komen we dicht bij elkaar waarin ik de leidende rol heb en jij de ontvangende rol. Aan het einde van de behandeling zorg ik dat we weer allebei terug komen in ons eigen veld. Deze behandeling is niet seksueel maar super energetisch en helend. Als Eros gaat stromen leid ik dit in juiste banenw waardoor het niet tot een ontlading komt maar dat je de energie gebruikt om op te laden.
Het effect is dat je in totale ontspanning en overgave raakt en heel diep met jezelf en je eigen goddelijke bron verbindt. 

Consent, boundaries & ethiek

Ik stem vooraf heel goed met je af, wat jouw verwachtingen zijn en ik leg heel duidelijk uit hoe ik werk en met welke intentie. Deze duidelijkheid en veiligheid is heel belangrijk om dit energiewerk te kunnen doen. Jij als ontvanger wilt tijdens de behandeling niet in je hoofd schieten naar vragen en onzekerheden. Alles is duidelijk afgestemd en wordt tussendoor opnieuw gecheckt. Voor mij als gever; ik wil me ontspannen kunnen overgeven aan het proces van lichaamswerk. 

 

Ik ben aangesloten bij CAT, collectief voor alternatieve therapiëen en bij Tantrawijzer; collectief voor tantra professionals. Daar vind je ook onze gedragscode voor ethiek. 

Afspraak maken
Tantric Bliss Experience

Veiligheid en privacy zijn belangrijk in mijn sessies. Voor het maken van een (1e) tantra massage afspraak plan ik graag een video-call. Voor andere sessies kun je meteen een afspraak boeken. We stemmen dan ter plekke af wat er nodig is. Leuk je snel te zien!

 

Maak hieronder je afspraak voor de Tantric Bliss Experience in Oosterwold (Almere) of Diemen (Amsterdam).

Afspraak maken

Oosterwold (Almere)

Maak hier je afspraak voor de Tantric Bliss Experience in Almere (Oosterwold).

Kies de datum, tijd, vul je gegevens in en reken het voorschot van €25,- af.

Na het maken van je afspraak, neem ik contact met je om alles met elkaar af te stemmen.