Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Magical Treatments for Health & Inner Healing

Tibetaanse Tantra Massage

Tibetaanse Tantra of Shiva Shakti Massage verbind mannelijke en vrouwelijk energie
in je lichaam.

Helende effecten van Tibetaanse tantra massage

Tibetaanse Tantra massage, ik noem het ShivaShakti Massage is een hele  ceremonie; het lichaam en alle zintuigen van de cliënt worden aangeraakt met als doel deze persoon in alle veiligheid en ontspanning te laten landen in het lichaam. Er zijn zoveel prikkels die het zenuwstelsel overbelasten en het hoofd dat 24/7 door gaat. Het is dan heel helend om iets te ontvangen wat liefdevol, aandachtig en echt helemaal voor jou is. Waarin geen tegenprestatie of wederkerigheid wordt verwacht. Een tantra massage is volledig ontvangen waarbij geen enkel deel van het lichaam wordt uitgesloten. Dit geeft een gevoel van heelheid, van eenheid, een totaal ervaring en dat resoneert tot in het diepste van je lichaam. In de basis zijn wij eenheid en harmonie; in relatie tot anderen kan veel spanning en frictie ontstaan. Aanpassen, pleasen, zorgen, teveel geven en zelf leeg lopen, bewijzen, het altijd goed willen doen, vergelijken, competitie, afgunst, jaloezie. Het kan een neerwaartse spiraal zijn met verdeeldheid en afgescheidenheid als gevolg. Deze massagevorm is doelloos; er is geen streven naar een climax of seksuele ontlading. Andersom: het lichaam wordt juist opgeladen door eigen levensenergie die circuleert, blokkades oplost en bevrijdt. Het knuffelhormoon komt maximaal tot leven door de aanraking van huid op huid. Er is geen afstandelijkheid van behandelaar en cliënt; ook dit voelt als eenheid. De mens kan in zijn of haar totaliteit beroerd worden en alles is welkom. De veiligheid en het niet veroordeeld of beoordeeld te worden wordt ervaren als een verlichting. Dit alles nog even lost van het fysieke aspect. Door mannelijke en vrouwelijk energie in het lichaam met elkaar te verbinden wordt er ook op energetisch vlak een heelheid gecreëerd die voor veel mensen ongekend is. Ze hebben zich zelden zo goed en compleet gevoeld. Het is te zien aan de uitstraling, aan de helderheid van de ogen na de behandeling. Ook kan het emotioneel zijn, in goede zin. een vorm van ontroering en dankbaarheid zijn niet ongewoon.

Deze vorm van massage heeft mij persoonlijk veel gebracht. De aandachtige aanraking zonder doel van hoogtepunt of seksuele energie te stimuleren, heb ik zelf als heel openend en helend ervaren. Ook gingen er emoties stromen (trauma release) waar op een fijne manier bedding aan werd gegeven. Wanneer alle factoren op veilig staan en goed is afgesproken wat wel en wat niet, kun je letterlijk thuis komen in je basis. Het ontwaakt het eerste chakra, die bij veel mensen op non-actief staat. Het is de verbinding met jezelf, de aarde, de wereld onder je voeten. En het activeert ook het tweede chakra, waar emoties maar ook je diepere behoeftes liggen. Het is heilzaam om deze gebieden met een onschuldige intentie weer in flow te brengen. Als behandelaar heb ik geen doel. Ik kom niets fixen en ook niet stimuleren; ik vraag niets van het lichaam. ik ben alleen bewust en liefdevol aanwezig en breng energie in beweging.  

Tibetaanse Tantra Massage

Levensenergie en Tibetaanse tantra massage

Het uitgangspunt van deze massage is om de mannelijke energie (Shiva) te activeren in rug, nek en schouders en verbinden met de vrouwelijke energie (Shakti) in heupen onderrug en bekkengebied Het bekkengebied waar de levenskracht opgeslagen ligt zit bij de meeste mensen op slot of is in het beste geval gespannen, omdat er zoveel spanning zit op thema’s als intimiteit en seksualiteit. Dit hoeft niet eens bewust te zijn, het kunnen oude overtuigingen zijn vanuit je ouders of voorouders. Wanneer deze energie mag stromen is dat een helend medicijn wat zich door je hele lichaam verspreid, als een levens-elixer. Het kan voelen als een high of als een hele diepe staat van ontspannen zijn.

Wat je kan verwachten tijdens een Tibetaanse tantra massage

Als ontvanger van een tantra massage ben je het liefst helemaal ontkleed. Je mag uiteraard kiezen om je slip aan te laten, dan is het voor mij iets lastiger om billen, liezen, heupen en bekken goed te behandelen en dat is in deze behandeling wel essentieel.. Als ontvanger bepaal je zelf of je intieme delen worden mee behandeld. Ik focus mij niet op yoni en lingam maar neem ze wel mee in de ervaring.  Een man hoeft zich geen zorgen te maken over het wel of geen erectie krijgen; alles is prima en geen focuspunt. Als ontvanger ben je niet bezig met mij als gever; het gaat om totale overgave en ontspanning waardoor je de benefits van deze massage werkelijk kunt ontvangen. De sessie begint met een sharing en meditatie en eindigt met een sharing. De hele reis duurt 2 uur. Mocht je liever een langer sessie willen, dan kan je ook kiezen voor de Tantric Bliss Experience. Deze sessie duurt een uur langer. Ik werk samen met therapeute die pelvic release en yoni massages geeft dus deze combinaties zijn mogelijk in een mini retreat.

Consent, boundaries & ethiek

Ik stem vooraf heel goed met je af, wat jouw verwachtingen zijn en ik leg heel duidelijk uit hoe ik werk en met welke intentie. Deze duidelijkheid en veiligheid is heel belangrijk om dit energiewerk te kunnen doen. Jij als ontvanger wilt tijdens de behandeling niet in je hoofd schieten naar vragen en onzekerheden. Alles is duidelijk afgestemd en wordt tussendoor opnieuw gecheckt. Voor mij als gever; ik wil me ontspannen kunnen overgeven aan het proces van lichaamswerk. 

 

Ik ben aangesloten bij CAT, collectief voor alternatieve therapiëen en bij Tantrawijzer; collectief voor tantra professionals. Daar vindt je ook onze gedragscode voor ethiek. 

Afspraak maken

Veiligheid en privacy zijn belangrijk in mijn sessies. Voor het maken van een (1e) tantra massage afspraak plan ik graag een video-call. Voor andere sessies kun je meteen een afspraak boeken. We stemmen dan ter plekke af wat er nodig is. Leuk je snel te zien!

Afspraak maken

Oosterwold (Almere)

Maak hier je afspraak voor de Tibetaanse Tantra Massage in Almere (Oosterwold).Na het maken van je afspraak, neem ik contact met je om alles met elkaar af te stemmen.

Afspraak maken

Diemen (Amsterdam)

Om een afspraak te maken voor de Tibetaanse tantra massage in Diemen (Amsterdam), neem dan gerust contant met mij op via Whatsapp, telefoon of e-mail.