Echt leuke content en aanbiedingen in je mailbox? schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Magical Treatments for Health & Inner Healing

Tantra Massage bij Feeling Ohm

Tantra massage heeft meer weg van een ceremonie dan een massage; het is een hele reis die je samen maakt. Mijn tantra massages zijn niet seksueel, maar geven wel gehoor aan de  behoefte aan liefde, aanraking, nabijheid, geborgenheid en lichamelijk contact.  De feedback die ik van cliënten krijg is heel bijzonder. Genezing die versnelt wordt, veel meer verbinding voelen met zichzelf, in het lichaam en met gevoelswereld; meer helderheid, meer energie en meer liefde voelen. Maar ook in staat om grote en vastberaden keuzes te maken omdat ze veel beter voelen wat ‘de bedoeling is’ of wat bij hen past of niet.   

Helende effecten van Tibetaanse Tantra Massage

De tantra massage heeft mij persoonlijk veel gebracht. Het aandachtig en liefdevol aangeraakt te worden zonder doel van hoogtepunt of seksuele energie te stimuleren, heb ik zelf als heel openend en helend ervaren. Ook zijn er veel emoties vrij gekomen (trauma release). Wanneer alle factoren op veilig staan en goed is afgesproken wat wel en wat niet, kun je letterlijk thuis komen in je eigen basis, je bekkengebied. Het eerste chakra wordt geactiveerd; iets wat in andere massages juist wordt overgeslagen. Dit is het wortel chakra, je energetische verbinding met de Aarde en het hier en nu. Heb je minder feeling met je lijf en je gevoelswereld, zit je veel in je hoofd en ervaar je stress/spanning of een gebrek aan energie, dan is deze treat voor jou. 

Tibetaanse Tantra Massage

Levensenergie en Tantra Massage

Het doel van deze massage is om de mannelijke energie (Shiva) en vrouwelijke energie (Shakti) met elkaar te verbinden waardoor je als ontvanger een diepe staat van ontspanning en gevoel van totale verbinding kunt ervaren. Bij tantra massage wordt het hele lichaam gemasseerd inclusief billen, bekken, liezen, rondom het geslacht en in afstemming ook het geslacht zelf maar zonder focus of stimulatie. Het is meer dat het totale lichaam wordt aangeraakt zonder gebieden uit te sluiten. Dit voelt als heel inclusief en verbindend. Het bekkengebied waar de levenskracht opgeslagen ligt zit bij veel mensen op slot of is gespannen. Wanneer de energie in dit gebied gaat stromen is dat een helend medicijn wat zich door je hele lichaam verspreid.  

Wat je kan verwachten tijdens een Tantra Massage

De tantra massage is niet op een massage tafel maar op een futon op de grond. Bij deze massage is de ontvanger helemaal ontkleed. en de gever grotendeels ontkleed. Je kunt er voor kiezen wel je ondergoed aan te houden maar daardoor kan ik niet zo goed bij billen, liezen, heupen en bekken en dat is juist het helende in deze behandeling. Ik maak gebruik van geurloze biologische amandel of kokosolie en er kan gedoucht worden na de behandeling, Een man hoeft zich geen zorgen te maken over het wel of geen erectie krijgen; alles is prima en geen focuspunt. De yoni/lingam massage is een verdieping die ik nog niet aanbied maar ik werk samen met therapeuten die dat wel doen. Als ontvanger ben je niet bezig met mij als gever; het gaat om totale overgave en ontspanning waardoor je de benefits van deze massage werkelijk kunt ontvangen. De sessie duurt 2 uur. Mocht je een nog langere sessie willen, dan kan je ook kiezen voor de Tantric Bliss Experience met een klankenbad aan het einde. 

Consent & boundaries

Ik stem vooraf heel goed met je af, wat jouw verwachtingen zijn en ik leg heel duidelijk uit hoe ik werk en met welke intentie. Dit schept een veiligheid voor ons beiden waardoor jij helemaal ontspannen in de overgave kunt en ik ontspannen mijn werk kan doen. 

Ontmoet Noëlle

Ik hoop mijn persoonlijke reis op het pad van heling, bewustwording en spirituele groei te mogen delen met zoveel mogelijk mensen en dat dit bij mag dragen aan het grotere plaatje.  Iedereen wenst vrede en harmonie maar dat pad begint van binnen. Feeling Ohm symboliseert mijn ‘journey home’; het thuis komen bij mezelf, in mijn hart en mijn Goddelijke kern. Het is mijn missie om anderen te ondersteunen op dit pad, via lichaamswerk, yoga, tantra, mantra en eerlijk eten.

Locatie Feeling Ohm
Forest Temple

Je bent welkom voor een Tantra Massage bij mijn Forest Temple in het mooie groene Oosterwold in Almere.

Feeling Ohm Locatie

Afspraak maken

Veiligheid en privacy zijn belangrijk in mijn sessies. Voor het maken van een (1e) tantra massage afspraak plan ik graag eerst een video-call.

Om een video-call afspraak te maken, kies hieronder de datum, tijd & vul je gegevens in. 

Na het maken van je afspraak, neem ik contact met je op om alles met elkaar af te stemmen.

Liefs, Noëlle