Wil je leuke inspiratie en mooie aanbiedingen ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Logo feeling ohm massage

Massage & Coaching
door Noëlle Sterk

Magical Treatments for Health & Inner Healing

welkom bij Feeling Ohm

Feeling Ohm is een ‘next-level’ massage & coaching praktijk gespecialiseerd in één op één sessies en mini-retreats. De behandelingen zijn er op gericht je van het denken naar het voelen te brengen én je een staat van totale ontspanning en leegte te laten ervaren. Authenciteit en innerlijk leiderschap zijn kernwaarden van Feeling Ohm. De sessies zijn vernieuwend door het vloeiend samen smelten van verschillende methoden en zienswijzen. De standaard van kwaliteit ligt hoog, zowel in de behandelingen als in de persoonlijke aandacht en in producten en materialen die gebruikt worden. 100% puur en lief voor de natuur. 

Volledig ontspanning

Sfeervolle ruimte

Holistisch benadering

Volledige ontspanning

Ik werk al ruim 15 jaar met veel verschillende lichamen. Ieder lichaam heeft zijn verhaal en ieder verhaal fascineert me. Maar het blijft niet bij het fysieke lichaam. Om ook je emotionele en mentale lichaam te resetten zijn vaak meerdere tools nodig. Deze combineer ik in mijn tantra massages en mini retreats.

Sfeervolle ruimte

Iedere ruimte waar ik woon of werk tover ik om tot een tempeltje. Er zit liefde en aandacht in de details. Producten die ik gebruik zijn kwalitatief en lief voor de planeet. Ik houd mijn altaar levend met mantra's en offertjes van bloemen en prasad. 100% spirit, vega(n) & fair. En ook mijn sessies creëren een mooie energie.

Holistische benadering

Holos betekent 'geheel'. Ik bekijk of behandel jou niet symptomatisch maar als een geheel van lichaam, geest en ziel, waarin emoties, gedachten maar ook patronen en overtuigingen jouw flow van energie kunnen stagneren. FeelingOhm zorgt dat je weer thuis komt bij jezelf; in je kern en verbonden met de bron.

Ontmoet Noëlle

Ik heb zelf een hele reis afgelegd van totale disconnect naar heling op steeds diepere lagen. Via yoga en meditatie, natuurlijke geneeswijzen, mantra, tantra en lichaamswerk heb ik steeds meer van mijzelf weten te ont-dekken. In de kern ben ik liefde maar in die lagen daaromheen kan het aardig grillig zijn. En dat zie ik ook om mij heen. Ik geloof dat de oplossing ligt in het leven vanuit je kern en dat geluk, vrijheid en wijsheid je geboortegrond zijn. Ik wandel graag een stukje met je mee en help je om pijnlijke stukken te verzachten. Mijn ‘forest temple’ in Oosterwold is daar de aangewezen plek voor. Ik geef behandelingen en sessies van een paar uur tot een hele dag. Kom eens langs om kennis te maken!

Mijn Aanbevolen massages

Bij FeelingOhm kun je er op rekenen dat je met gevoel en aandacht wordt behandeld. Hier ben je geen ‘klant’ maar een mens met een verhaal. Alle behandelingen er op gericht jou te ondersteunen op jouw pad van heling, transformatie en persoonlijke groei

Ontspannings massage

Langzame, liefdevolle, medium stevige full body massage met zonnige olie.

Massage & Coaching

Iemand die naar je luistert en de verbinding legt naar je lichaam.

Tibetaanse tantra massage

 verbinden van de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam.

FEELING OHM BLOG

Gun jezelf een moment vol aandacht en ontspanning

Boek vandaag nog jouw helende massage bij Feeling Ohm online of stuur een berichtje via Whatsapp.